oldal frissítve: 2014. május 20-án

Az Erdei Panzió szeretettel várja kedves vendégeit.

Szobafoglalás és érdeklődés: az info@erdeipanzio.hu  címen, illetve a +36 30 2125919-es telefonszámon.

Jelenleg az étterem nem működik, reggeliztetésre nincs lehetőség.
Rendezvények számára a kerthelyiség bérlésére lehetőséget biztosítunk.

 

Hosszabb idejű igénybevétel, illetve 4 fő felett cégek, vállalkozások, intézmények dolgozói számára kedvezményes szálláslehetőséget kínálunk reggeli nélkü akár 3200 Ft/fő/éj+Áfa + 400 Ft IFA áron.

navigáció (GPS) használata esetén a Kiskőrösi u. 47-et szükséges beírni, ahonnan mellékút vezet
az állatkert hátsó bejáratánál fekvő vendégházhoz.

 

Az Erdei Panzió városunk egyik legszebb részén, a Veszprémi Állatkert bejáratától 250 m-re található. A Balatonon és a Bakonyon kívül, a Séd-völgy kiránduló helyei és a hozzá tartozó műemlékek is várják Vendégeinket.

Öko-szálláshelyünk elsősorban családok és természetkedvelők célállomása és kiindulópontja, de városunkat megismerni, kirándulni vágyó párok és városunkban ideiglenesen dolgozók számára is ideális helyszín lehet.

Panziónk jól felszerelt, kiemelt figyelemmel tisztán tartott szobái kényelmes és otthonos elhelyezést biztosítanak akár egy fő számára, akár több család együttes elhelyezése esetén is.

Panziónk 80 fő befogadására alkalmas kerthelysége tökéletes helyszíne lehet családi ünnepségeknek, kisebb esküvőknek, baráti találkozóknak és céges összejöveteleknek. (Külső rendezvényhelyszínt van lehetőségünk egyedi megállapodás szerint biztosítani.)

A vadregényes természeti környezetben található, patinás panziót a hozzánklátogatók gépkocsival a Kiskőrösi utcából vagy a körgyűrűről (Ajka irányába haladva a nemesvámosi csomópontot követő leágazó) közelíthetik meg.

 

Vissza az oldal tetejére